Buitenlandweekend

HOME Forums Activiteiten & Toertochten Buitenlandweekend

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #1119
  Anoniem

   Buitenlandweekend Südeifel – Duitsland.
   Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2023

   Beste clubleden,

   Ook dit jaar staat er uiteraard weer een buitenlandweekend gepland en dit keer is ervoor gekozen om de Südeifel in Duitsland te bezoeken.
   We verzamelen ons op vrijdag 16 juni tussen 9.00 – 9.30 uur bij het Van der Valk Hotel, Nijmeegseweg 90, 5916PT in Venlo.
   Omstreeks 10.00 uur worden de motoren gestart en zal er koers gezet zal worden richting Duitsland.

   Een mooie toeristische route zal ons voeren naar onze verblijfplaats Hotel Daytona in Dasburg wat gelegen is in het prachtige Ourdal in de Duits-Luxemburgse Südeifel.
   Hilly en Jan zullen ons daar ontvangen met een lekkere koude pot bier waarna ons een heerlijke maaltijd zal worden voorgezet.

   Zaterdag zullen we een toer gaan maken door de Südeifel waarbij zowel Duits als Luxemburgs grondgebied zal worden aangedaan. Voor een aantal van ons zeker geen onbekend terrein maar altijd de moeite van een bezoek waard.

   Na een goede nachtrust en een goed ontbijt zullen we op zondagochtend weer terugreizen naar Nederland.
   Ons eindpunt van het weekend zal wederom in Venlo zijn van waaruit eenieder weer zijn weg kan vervolgen richting thuisbasis.
   De kosten voor dit weekend bedragen € 175,00 per persoon op basis van twee overnachtingen incl. het avondeten / ontbijt en een aantal consumpties.
   Het aantal deelnemers is dit jaar gemaximeerd op 16 personen. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst en is maar mogelijk t/m zondag 21 mei 2023. Dit i.v.m. de dan verlopende optie op de kamers.
   Meld je dus snel aan want vol is vol.
   Je inschrijving is pas definitief indien je de reissom hebt overgemaakt op het IBAN nummer van de club NL20RABO 0140677534 o.v.v. je naam, woonplaats en Buitenlandweekend 2023.

   Inschrijven kan telefonisch of via de app bij Marc van Kessel op tel.nr. 06-10880288 of schrijf je in op het forum op http://www.vtr1000.nl

   #1171
   Dinant
   Sleutelbeheerder

    Ik zal er helaas niet bij zijn dit jaar

    #1180
    hansm024
    Deelnemer

     ik wederom ook niet, dus zonder leden administrateur en belangrijker denk ook zonder penning meester

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.