Buitenlandweekend Hunsrück / Moseltal

HOME Forums Activiteiten & Toertochten Buitenlandweekend Hunsrück / Moseltal

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #1745
  MarcK002
  Deelnemer

   Buitenlandweekend Lütz – Duitsland

   Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2022

   Beste clubleden,

   Ook in 2024 mag een buitenlandweekend natuurlijk niet ontbreken op onze kalender en dit jaar hebben we er voor gekozen om de mooie omgeving rond de rivier de Moezel te gaan bezoeken.

   Op vrijdagmorgen zullen we vanuit Stein vertrekken naar onze verblijfplaats, Motorhotel Sonneblick in Lütz. Vanuit deze uitvalsbasis gaan we een paar dagen genieten van de vele mooie bochtige wegen in het Moseltal met strak asfalt en dat alles hopelijk onder een stralend zonnetje. Des te beter zal dat koude biertje bij terugkomst in het hotel ons gaan smaken.

   Meer informatie over onze verblijfplaats en de nabije omgeving kun je vinden op https://moselhotel-sonnenblick.de/nl/

   We verzamelen ons voor vertrek op vrijdagmorgen 21 juni tussen 9.00 – 9.30 uur bij het v/d Valk Hotel, Mauritslaan 656129 EL in Urmond-Stein (langs de A2 naar Maastricht) waarna rond 10.00 uur koers gezet zal worden richting Lütz.

   De kosten voor dit weekend bedragen € 175,00 per persoon op basis van twee overnachtingen incl. ontbijt/avondeten en een aantal consumpties.

   Het aantal deelnemers is ook dit jaar weer gemaximeerd op 20 personen. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst en is maar mogelijk t/m zondag 26 mei 2024.

   Dit i.v.m. de dan verlopende optie op de kamers.

   Meld je dus snel aan want vol is vol.

   Je inschrijving is pas definitief indien je de reissom hebt overgemaakt op het IBAN nummer van de club NL20RABO 0140677534 o.v.v. je naam, woonplaats en Buitenlandweekend 2024.

   Inschrijven kan telefonisch of via de app bij Marc van Kessel op tel.nr. 06-10880288 of schrijf je in op het forum op onze website

    

   #1746
   MarcK002
   Deelnemer

    De eerste reeks aanmeldingen voor het buitenlandweekend zijn binnen maar we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar en de voorlopige deelnemerslijst ziet er op dit moment als volgt uit:

    Stef van Diepen, Willem v. Eck, Harry de Jonge, Meine & Greetje Groen, Peter Asjes,            Rik van Beem, Frits van Langen, Jan v/d Kraan, Nancy v/d Kraan, Krieno Kolthof en
    Michel Kok

    #1747
    meineg023
    Deelnemer

     wij hebben er weer zin in wordt vast weer gezellig

     #1748
     Nicky69
     Deelnemer

      Ziet er mooi uit! Heb er zin in.

      #1749
      The Bunnykiller
      Deelnemer

       we gaan het beleven

      5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
      • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.